• Event Time:

Praatcafé is er voor personen die in aanraking zijn gekomen met een dwingende groepscultuur en die behoefte hebben aan contact met lotgenoten. Na het verlaten van de groep, vrijwillig of onvrijwillig, komen velen voor uitdagingen te staan die helemaal nieuw voor hen zijn. Dat geldt zeker voor personen die in een, van de maatschappij geïsoleerde groep werden opgevoed. Buiten de groep je eigen keuzes leren maken is dan een nieuwe uitdaging. Wat zijn jouw uitdagingen? Wil je daar met lotgenoten over praten?

Voor jou, als voormalig groepslid, kan gelden dat je jouw volledige (of groot gedeelte van je) sociale netwerk bent kwijtgeraakt. Je kunt het gevoel hebben dat niemand begrijpt wat je mee hebt gemaakt en/of nu ervaart. Niet alleen wat betreft eenzaamheid, onbegrip, verwarring, boosheid of verdriet over wat er is gebeurt, maar ook het gevoel van vrijheid die je kunt ervaren. Er zijn specifieke uitdagingen, die zo’n nieuwe start in je leven na de groep of relatie met zich meebrengt. In het kort gezegd willen we elkaar ontmoeten vanuit begrip, respect en oog voor het nu en de toekomst.

Tijd en plaats

OwnFreeChoice Praatcafé doet haar deuren weer open op zaterdag 10 september 2016, van 14.00 tot 18.30 uur. Na afloop is er een kop soep en een broodje. De locatie in de regio Utrecht krijg je te horen, zodra je je aanmeldt per mail of telefoon.

Deelnemen

Het is bij aanmelding toegestaan om een nickname te gebruiken. Tijdens elke ontmoeting in ons Praatcafé gaan we kort in op een ander thema. Daarna is er ruim gelegenheid voor individuele contacten en gesprekken, naar eigen inzicht en interesse. Mieke Barendregt (van OwnChoice) en Frances Peters (van FreeChoice), zijn de initiatiefnemers van het OwnFreeChoice Praatcafé. Opgeven?  Klik op de groene knop bovenaan, of neem contact op met: Mieke Barendregt: mieke@ownfreechoice.nl tel:030-2201698 of Frances Peters: info@free-choice.nl, tel: 033-2866017.

Kosten

Vrijwillige bijdrage